Calea Turzii 86, Cluj-Napoca
+40364.800.730
office@agboutiquehotel.ro
MASURI DE SIGURANTA IMPLEMENTATE IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

S-au instalat noi sisteme de check-in & check-out pentru a limita interactiunea fizica.

Check-in online se va putea face atat de pe site-ul nostru www.agboutiquehotel.ro, Facebook: Alex & George Boutique Hotel butonul: Book Now/Rezerva acum, Instagram: alexgeorgeboutiquehotel: copiind linkul din descriere, cat si de pe Booking.com.

Oaspetele va putea vedea in timp real disponibilitatea camerelor, va putea alege tipul de camera dorit, atat in regim single, cat si in regim standard.

Dupa alegerea camerei dorite si introducerea datelor in Fisa de cazare online, acestea reprezentand check-in-ul, va primi atat un mesaj, cat si un e-mai cu link-ul catre codurile de acces generate de sistemul nostru, acestea permitand intrarea in hotel, respectiv in camera.

Noi incurajam plata online cu cardul, mai ales in aceste conditii de distantare sociala:

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Factura va putea fi generata de client, dupa efectuarea platii online. La alegerea libera a clientului, se va putea selecta modul in care se va efectua facuta, si adica:

Persoana fizica

Pe companie

Datele vor fi introduse manual de client.