Calea Turzii 86, Cluj-Napoca
+40364.800.730
office@agboutiquehotel.ro
EXTRASERVICII
Adauga un plus de atentie sederii tale! Gasesti mai jos lista noastra de extraservicii:

CIOCOLATA

O selectie de bomboane de ciocolata care sa fie savurate in intimitatea camerei tale. Platoul va fi pregatit si livrat in camera ta pentru sosire.

MASAJ DE RELAXARE

Rasfata-te dupa o zi lunga, rezervand un masaj de relaxare. Tehnicile de masaj suedez folosite ajuta la imbunatatirea circulatiei, reduce stresul si intensifica starea de relaxare.Sedinta unui masaj de 50" este 18 euro.

*Pentru a spori confirmarea sedintei de masaj, te rugam sa soliciti o rezervare cu 24 ore inainte de data de sosire.

TUR DE ORAS

Cum altfel se descoperi Clujul si locurile sale unice, decat insotit de un ghid turistic licentiat? O experienta potrivita pentru a vedea orasul si principalele puncte de interes turistic, precum si atractiile de top.

*turul este oferit in limba Romana, Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola si este 40 euro/3 ore tur pentru un grup de 1 - 5 persoane.

**Pentru a spori confirmarea serviciului, te rugam sa il soliciti cu 24 ore inainte de data de sosire.

TRANSFER AEROPORT

Serviciul nostru de transfer aeroport este disponibil pentru costul de 10 euro/transfer (TVA inclus). Soferul va astepta in aeroport avand un panou cu numele Dvs.

*Pentru a spori confirmarea transferului, te rugam sa soliciti o rezervare cu 24 ore inainte de data de sosire.

BUCHET DE FLORI

Surprinde o persoana draga si comanda un buchet minunat din flori de sezon pe care sa il gaseasca in camera la check-in! Gestul perfect prin care poti aduce zambetul pe buze cuiva drag! Un extraserviciu tarifat cu 20 euro.

* Poti personaliza serviciul adaugand un mesaj personal; trimite-ne un email cu mesajul tau pe adresa sales@agboutiquehotel.ro .

**Daca preferi, putem comanda florile pe care le doresti tu.

***Pentru a spori confirmarea serviciului, te rugam sa il comanzi cu 24 ore inainte de data de sosire.